Avbestillingsforsikring ved bruk av kredittkort!

Avbestillingsforsikring er veldig godt å ha vist det skulle skje noe rett før avreise og den forhåndsbetalte ferien henger i en tynn tråd. Hva gjør man ellers om et av barnene har blitt sykt og du ser pengene renne ut til ingenting. Har man da en avbestillingsforsikring dekker den tapet, når ulykken først er ute. De fleste benytter seg av en avbestillingsforsikring for de det gir de en sikkerhet om noe skulle skje, slik at de kan få igjen pengene sine.

Avbestillingsforsikring er en forsikring som gjør at man får pengene tilbake f. eks fra en reise man ikke fikk deltatt på. Det er en sikkerhet hvis ulykken eller uhellet hindrer deg og din familie å dra på ferien som allerede er betalt for. Med en avbestillingsforsikring får man da pengene tilbake. Avbestillingsforsikring kan man få stort sett på alt man eventuelt ikke får deltatt på, som f. eks en konsert eller et spesielt arrangement.

Ved å betale en enkelt sum ved siden av det opprinnelige beløpet som f. eks reisen kostet får man en avbestillingsforsikring. Da vil den gi deg pengene tilbake om du ikke får dratt på turen du allerede har betalt for. Benytter man et kredittkort som har denne avbestillingsforsikrings tjenesten, til å betale turen, får man automatisk avbestillingsforsikring. Denne avbestillingsforsikringen som man får gjennom sitt kredittkort er billigere enn den separate avbestillingsforsikringen man må kjøpe utenom.

En tanke om “Avbestillingsforsikring ved bruk av kredittkort!

  1. Tilbaketråkk: Kredittkort for deg som er 18 år | RettKredittkort.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>