Kredittkort for deg som er 18 år

Det er mange grunner til å ha et kredittkort. En av dem er at man får gratis reise – og avbestillingsforsikring av å betale halvparten eller mer av ferien med kredittkortet. En annen grunn er alle rabattene man får, eksempelvis på bensin, møbler og el – artikler. Er man disiplinert og bruker kredittkortet med omhu er det ingenting i veien for å eie et. Man slipper å belaste lønnskontoen ved kjøp av en vare, man mottar isteden en faktura på varen og hvis du betaler innen betalingsfristen beløper det ingen renter på kjøpet.

Det er et plastkort man bruker istedenfor kontanter ved kjøp av en vare. Nei, det er ikke det samme som ditt vanlige bankkort. Forskjellen er at pengene ikke blir trukket fra ditt kredittkort ved kjøp av en vare, kredittkort selskapet vil istedenfor sende deg en faktura i slutten av måneden. Hvor alle kjøpene er blitt samlet til et beløp.

Man må søke om å få et kredittkort i Norge. Den beste måten å gjøre det på er å gå inn på internett og sjekke hvilke kredittkort det er der ute og hvilket kredittkort som passer for deg og din økonomi. Når det er gjort kan du fylle ut søknadsskjemaet til det enkelte kredittkortet og sende det inn. De vil deretter ta en kredittsjekk av deg og så ringe deg for en prat. Har du en fast inntekt og ingen betalings anmerkelser er det ingen grunn til at du ikke kan få et kredittkort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>